14.3.17

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΠ/ΚΩΝ Α΄& Β΄ΤΑΞΗΣ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην προοπτική ενός σχολείου που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων.

Όπως θα σας ενημερώσουν οι κ.κ. διευθυντές / διευθύντριες των σχολείων και οι δάσκαλοι/δασκάλες των παιδιών σας, κατά το Β΄ τρίμηνο και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 θα διεξαχθεί στην Περιφέρειά μας επιμορφωτική ημερίδα για τους
εκπαιδευτικούς της Α΄ και Β΄ τάξης σε εργάσιμη ώρα (08:15-14:00) με θέμα: «Παραγωγή Γραπτού Λόγου».

Η συμμετοχή των εν λόγω εκπαιδευτικών στην επιμορφωτική ημερίδα είναι υποχρεωτική. Για το σκοπό αυτό έχει δοθεί άδεια από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής. 

Αυτό σημαίνει πως δεν θα γίνουν μαθήματα επειδή την ημέρα αυτή οι εκπαιδευτικοί της Α΄και Β΄τάξης θα εργαστούν ως επιμορφούμενοι. Οι επιμορφωτικές δράσεις με τους εκπαιδευτικούς αφορούν τη στήριξη του έργου τους και τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης των παιδιών, σημαντικό, όπως σίγουρα κι εσείς καταλαβαίνετε, στοιχείο για την αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Παράλληλα, θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι στη διάθεσή σας για συνεργασία ώστε να προσπαθήσουμε, μαζί, να εμπλουτίσουμε και να διευρύνουμε τις δραστηριότητες επικοινωνίας και διαλόγου.

Εύχομαι κάθε προκοπή σ’ εσάς και τα παιδιά σας.

Ο Σχολικός Σύμβουλος